iFFmpeg

iFFmpeg 3.8.11

Potente audio en video converter voor Mac

VOOR

  • Schoon, duidelijk menu
  • Converteert vrijwel alle mogelijke formaten
  • Veel geavanceerde instellingen
  • Kant-en-klare uitvoerprofielen
  • Instellingen per video bij 'batch conversion'

TEGEN

  • FFmpeg apart downloaden & installeren

Excellent
9

iFFmpeg is een krachtige converter voor de Mac. De applicatie zet bestanden om tussen alle belangrijke audio- en videoformaten en laat jou desgewenst sleutelen aan talrijke geavanceerde instellingen.

IFFmpeg is gebaseerd op ffmpeg, opensourcesoftware voor het converteren van videobestanden. Dat pakket is echter alleen nuttig voor ware techneuten, want ffmpeg bevat geen gebruikersmenu en vereist programmeerkennis. Gelukkig maakt iFFmpeg het ons een stuk gemakkelijker door de motor een omhulsel te geven. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke converter waarmee je eenvoudig meerdere bestanden tegelijk omzet.

Om iFFmpeg te gebruiken, dien je wel de zogenaamde 'FFmpeg binary' te downloaden naar je Mac. Sleep het bestand daarna simpelweg het iFFmpeg-menu in en je bent klaar om aan de slag te gaan.

Video's die je wilt omzetten, sleep je óók het (Nederlandstalige) menu in. Daarna klik je op de knop 'Codec' om het uitvoerformaat te bepalen; naast bestandstypes als mp4, mov, mkv en avi vind je hier kant-en-klare profielen voor bijvoorbeeld iPhone, iPad en PS3. Via 'Instellingen' open je een schatkist aan opties voor de audio- en videokwaliteit. Dit doe je trouwens voor elk bestand apart: met iFFmpeg converteer je dus meerdere video's tegelijk (in 'batch'), maar wel met aparte instellingen.

Wil je een groot videobestand speelklaar maken voor je iPod of de audio uit een filmpje opslaan als mp3? Met iFFmpeg krijg je het voor elkaar. De software verblijdt vooral de geavanceerde gebruiker, maar ook beginners zijn redelijk snel onderweg met iFFmpeg.

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
iFFmpeg

Download

iFFmpeg 3.8.11

Beoordelingen about iFFmpeg